Det har varit en tråkig dag...

Idag har det bara regnat och varit tråkigt. Jag har mysit i sängen och tittat på film! Jag tittade på "Avatar". Och nu har jag tittat på en tv-serie som heter "Don't trust the bitch in apartment 23". 
Avatar handlar om en man som heter Jake. Jakes bror var en forskare och forskade om planeten Pandora och folket som bodde där. Jakes bror hade fått en avatar som såg ut som folket på Pandora. Jakes bror kunde föras över till avataren och ha den som kropp. Innan Jakes bror ska åka till Pandora för att se sin avatar så blir han skjuten. Jake (som sitter i rullstol) får åka till Pandora i hans ställe och ta över avataren. När Jake är i sin avatar-kropp träffar han en tjej från Pandora som lär honom att leva som folket på Pandora. Men det är inte bara forskare som har åkt till Pandora det är militärer också och de vill bara efter en speciell sorts sten som finns där som är värd flera miljoner.
 
Don't trust the bitch in apartment 23 handlar om June som precis har flyttat till New York. Det går inte så bra för henne, hon förlorar sitt jobb, sin lägenhet och sin fäästman samma vecka. Hon tvingas flytta in hos Chloe som inte är så snäll. De har ett stort bråk och sen blir de bästa vänner :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0