Bye Bed, Hello Sun!

Äntligen är den dumma febern borta!
Hela helgen har jag varit en zombie och bara legat i sängen. Men nu har jag suttit och myst i solen! Fast jag är fortfarande förskyld så jag skippar valborgs-firandet. Det är liksom en tradition men jag tycker inte det är särskilt kul... Firar ni valborg? Hur?

Åååhhhh jag längtar till sommaren och saltvattnet!!!
Sååå här kommer lite finfina bikinisar!!
Puss å kram!

Magsjuka :(

Jag spydde hela natten typ och mår illa bara jag tänker på mat. Jag har feber och blir svimfärdig bara jag sätter mig upp. Jag mår skit helt enkelt.
Ska försöka blogga och svara på kommentarer när jag mår bättre.


Rosa pannkakor!

Hellu! Idag så har jag varit med Nicole. Först åkte vi till backaplan för att köpa presenter till två kompisar som fyllt år och som ska ha tjej/filmkväll imon! Sen åkte vi hem till Nicole och gjorde pannkakor med karamellfärg i så de blev rosa! Det var SUPERGOTT!!

Imon ska jag bara ha tre lektioner och sen ska jag springa 6.8 kilometer med skolan. Det kommer nog inte gå så bra för mig eftersom jag har typ världens sämsta kondition :/ Wish me good luck!!

Här kommer bilder på de rosa pannkakorna!
Puss å kram!


Hmmmm...

Jag har inte så mycket att skriva om... Det händer liksom inget spännande :/ Men jag kan berätta vad jag gjort idag. När jag kom hem från skolan så satte jag mig och pärlade. När jag var klar så åt jag "middag" (Det var inget gott så jag åt typ bara en macka). Och nu så sitter jag här... Jag ska skriva om nåt kuligare imon! :D Ni får en bild på One Direction så länge, bara för att de är så söta!!
Puss å kram!

MysPys!

Det är fint väder ute, varmt och soligt! Men jag sitter innomhus och myser! Man måste väl inte vara ute bara för att vädret inte är skit? Nu sitter jag och äter toast och dricker varm O'boy. Har det myyyyyyyyyyyyyysigt! Jag ska försöka göra matte-läxan sen eller så gör jag nåt kuligt!
Puss å kram!

Rosett - pärlplattor!

Har typ bara pärlat hela dan, känner mig lite långsam för jag har bara gjort fyra och det tog flera timmar! Hehe... Aja jag ska inte tjööta. Här kommer bilder på mina pärlplattor! Vilken rosett är finast?
Puss å kram!

Tävling hos vadfanskajagheta.se!!

Just nu pågår en tävling hos vadfanskajagheta.se!! Man kan vinna valfri chanel väska, erkänn grymt!! Jag tycker att ni ska vara med och tävla! Länk till tävlingen:http://vadfanskajagheta.se/2012/april/tavling-vinn-valfri-vaska.html
Puss å kram!

Vad duktig jag är!!

Jag känner mig riktigt duktig nu asså! Jag har städat mitt rum, jag har dammat, bäddat och plockat undan massa grejor från mitt skrivbord. Så nu ser inte mitt rum ut som värsta bombnedslaget! Erkänn bra! :D + Jag har svarat på lite kommentarer! Jag vet att jag det tar lång tid innan jag svarar men jag vill inte att ni ska tro att jag skiter i era kommentarer för det gör jag VERKLIGEN INTE! Jag tycker alla mina läsare är grymma! :D

Nu ska jag njuta resten av dagen, kanske pärla lite, spela the Sims eller baka nåt kul! Man ska ju göra vad man tycker om!
Carpe diem!
Puss å kram!

Twilight-koma!

Igår tittade jag ju på "Breaking Dawn part 1". Och när jag hade sett den så ville jag bara läsa alla böcker och titta på alla filmer!! Men det kunde jag inte för jag skulle äta middag då och sen var grejor på tv. Men idag när jag hade ätit frukost så satte jag mig ute i solen och läste första boken (Om jag kunde drömma)! Men nu har det blivit kallt och molnigt ute :( Så jag ska mysa och titta på filmerna istället! Så jag ska ha ett litet Twilight-maraton!! Yeey!! Vad ska ni göra idag?
Puss å kram!

Twilight + Toblerone!

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på regnet som smattrar mot fönsterrutan. Det är rätt mysigt väder ändå... Om man är inomhus alltså! Att gå hem från skolan var inte lika mysigt, fast jag åker ju buss förstås. Men jag fick ju gå från busshållplatsen mehehehehe.
Jag ska snart titta på "Twilight: Breaking Dawn part 1", och äta toblerone mmmm... Jag har läst alla Twilight - böckerna och har till och med börjat läsa om den första! Men jag har tyckt att filmerna har varit sämre än böckerna... vi får se vad jag tycker om denna. Föphoppningsvis är den lika bra som boken...
Bilder från www.google.se
Puss å kram!

Nagel inspiration!

Jag är INTE bra på måla naglar! Asså jag kan liksom måla enfärgat men inte göra några coola mönster eller "bilder". Jag önskar verkligen att jag kunde det! Fast det verkar så himla svårt och jag orkar inte lära mig... Höhö!
Men OM jag kunde skulle det se ut lite som de här:

Alla bilder är från weheartit.com
Puss å kram!

Fysik plugg!

Nu pluggar jag lite fysik för jag har prov på fredag. Me no like prov!! Sen ska jag titta på greys anatomy!
Puss å kram!


Ren och fin!!

Nu har jag duschat och är ren! Tittar på desperate housewifes nu. Det har inte hänt så mycket idag men ni får iallafall en lite onormal bild på mig! Höhöhöhöhöhöhöhöhöhööö....
Puss å kram!


Läskig busshändelse!

Idag när jag åkte buss kom det helt plötsligt en man på bussen. Han frågade busschauffören: "Var det du som prejade mig där borta?" "Det vet jag inte" sa busschauffören. " Men svara ja eller nej! Var det du som prejade mig?" sa mannen som helt plötsligt blev arg. (preja betyder förresten att en bil klämmer in en annan bil) "Ja, det var jag" sa busschauffören. "Då vill jag göra en skadeanmälan" sa mannen då. Busschauffören ringde till polisen och sa till passagerarna att det skulle ta ett tag för det skulle komma en polisbil. Så alla gick av bussen, så jag fick gå hem resten av vägen :(

Aja nu ska jag käka popcorn och titta på "inför Eurovision song contest"!
Puss å kram!


VIKTIGT MEDDELANDE!!!!

Min glass är slut :(


Top model - block + App tips!

Hejsan alla söta! Idag har jag suttit i soffan och ritat i mitt top model - block! Jag tycker det är jättekul att rita kläder och med ett top model - block blir det lättare! Jag köpte mitt block i vintras tror jag... Det är snart slut så jag får snart köpa ett nytt. :P
App tips!
Jag letade runt på App Store och hittade en grym fotoredigeringsapp(långt ord)! Man kan göra sitt foto ljusare eller mörkare, skarpare eller suddigare, man kan ändra färger och en massa mer! Den heter "Pix Pixel Mixer" och den är heeeelt gratis!
Här kommer bilder på mina finfina små teckningar och fotona är såklart redigerade med den braiga appen!
Mitt Top Model - block!

Mina skapelser!

Lollipop!

Puss å kram!

Vad jag gjorde igår!

Igår var jag med underbara Nicole! Först kom hon hem till mig och vi pärade en pärlplatta som var formad som en katt, det var Nicoles katts bästis! Den blev jättefin!! Sen blev vi hungriga och åkte till Subway, macka är gott!!! Efter det åkte vi hem till Nicole och mysade med hennes katt! Åååååhhh jag älskar den katten!! Önskar jag hade en likadan jööö! Sen åkte jag hem och sov :) Här kommer bilder på Bianca (så heter Nicoles katt, erskänn gulligt namn)
Puss å kram!

Let's Dance!

Halli hallå allihopa! Nu sitter jag och myser i soffan och tittar på let's dance. Idag har jag tagit spruta det var inte så farligt men efter blev jag lite slö och hade inte världens bästa humör så det blev inget kakbak. Jag får väl göra det nån annan dag :/ Men på eftermiddagen ringde Nicole och jag blev genast på bättre humör! Så nu är jag glad!

P.s. Tack Natalia för det super braiga tips att titta på film när man är ensam! Extra många pussar och kramar till dig!!! Synd att jag såg det försent bara :( men jag ska absolut göra det nästa gång jag är ensam!
Puss å kram!


Spruta ;(

Imon ska jag ta spruta mot livmoderhalscancer ;( Jag tar ju mycket hellre en spruta än får cancer. Men nu är det ju så att det är TRE sprutor man ska ta under några månaders tid. Jätteläskigt juu! Min kompis som har tagit den säger att man känner när dom sprutar in grejsimojset, brrrrrrrrr! Fast hon sa att det inte var så jätte farligt och att jag säkert klarar det! Super bra med vänner som peppar en inför jobbiga grejor!! :D Jag är inte rädd för nålar och kan hur lätt som helst ta blodprov men just sprutor tycker jag INTE är kul!! Jag ska nog inte sminka mig innan jag går imon för jag kommer gråta en flod!
Men det kommer hända något kul imon iallafall! Jag och mamma ska baka cookies med nonstop i!! Oj oj oj oj oj oj sååååå gott!!!!!!!!!!!
På ena sidan vill jag att imorgon aldrig komme och på andra sidan längtar jag tills imon...
Puss å kram!
Alla bilder från weheartit.com!

Pärlalalalalaa

Idag har jag städat mitt rum lite. Och till lunch åt jag makaroner och en macka!!! Gott gott gott! Nu sitter jag och pärlar :D
Puss å kram!


Forever alone...

Idag har inte varit världens bästa dag direkt. Jag har bara suttit i soffan, tittat på Disney channel och ätit klubba. Men imorgon tänker jag göra en massa kul grejor trots att jag kommer att vara helt forever alone... Några förslag på saker man kan göra när man är ensam? Vad brukar ni göra?
Puss å kram! 😘


Desperate housewifes!

Ser ni nåt nytt med bloggen? Just det! Jag har ändrat designen och headern! Så det har jag gjort hela dagen. Nu sitter jag och myser framför desperate housewifes och äter äpple och dricker saft! Mumsigt!! Mer inlägg kommer imon.
Puss å kram!


Svar på kommentar!

Kommentar:
Vad har du för planer i veckan?
Från: Jasmin

Svar:
Tjaa jag har nog inga precisa planer men jag har ju lov denna vecka så jag ska nog vara med kompisar och göra en massa najs grejer! Typ imon eller nåt ska jag fixa lite med designen. Annars har jag nog inga planer.
P.s. Förlåt så hemskt mycket att det tog så lång tid att svara, ska verkligen bättra mig!
Puss å kram!


Bingolotto!

Nu sitter jag med familjen och tittar på Bingolotto! Älskar att Ulrik Munther är med<33 Jag har en alldeles egen lott men jag har inte vunnit nåt :( ..... än..... Hehehehehehehe
Imorgon kommer det bilder från Skärhamn och ett väldigt försenat svar på kommentar.
Puss å kram!


Mitt ägg!

Igår ritade jag verkligen jättefint på mitt ägg! Jag ritade en regnbåge, rosa moln, en cool sol, ostbågar, en enhörning och en cupcake. Allt på bara ett ägg! Här kommer lite bilder på mitt fina ägg. (ostbågarna ser ut som månar)
Puss å kram!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3334462/images/2012/pic_197494010.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3334462/images/2012/pic_197494034.jpg" class="image">


Glad påsk!

Idag är det påskafton! YEEY! Påskharen kom och gömde ett påskägg till mig som jag fick leta efter och självklart hittade jag det! Så nu sitter jag och äter godis, kan man få en bättre start på dagen? I påskägget fanns det ett kinderägg och i kinderägget fanns det världens sötaste groda!
Snart ska vi åka till Skärhamn där min mormor och morfar bor! Där ska vi äta påsklunch och måla ägg! Hur ska ni fira påsk?
Puss å kram!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3334462/images/2012/pic_197302988.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3334462/images/2012/pic_197303030.jpg" class="image">


On the road to Kungsbacka!

Nu är jag på väg till kalas i Kungsbacka! Det är min bonus-kusin som fyller år. Eller det är min mammas sambos systers dotter som fyller år, det är lättare att skriva bonus-kusin.

Jag har på mig en av topparna som jag köpte igår. Mamma tycker att jag har typ hundra såna toppar och det kanske stämmer... Men det kanske är min "stil" ;P
Puss å kram!


Kulig dag!

Hej alla söta, fina och underbara! Idag slutade jag tidigt som jag gör varje torsdag :P och då åkte jag till backaplan med fina Hanna! Vi åt på subway och blev himla mätta!! Sen gick vi i lite affärer, jag köpte två toppar från Gina tricot! Kommer bilder på dem imon eller nåt... Aja sen åkte vi hem till Hanna och spelade kort. Vi spelade skitgubbe, kotte, hej knekt, finns i sjön... m.m. Nu är jag hemma och ikväll blir det nog bara mys med familjen! Vi är ju lediga imon! Sen blir det påsklov nästa!!! Taggar!!!!!!! Här kommer lite bilder på mig och Hanna!
Puss å kram!


MILKSHAKE!! Typ...

Hejsan hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket. Men jag har gjort en jättegod "milkshake"!! Jag blandade fil med strössel och oboy-pulver!! Om nom nom nom nom!!!


Grattis mamma!

Hejsan alla! Idag fyller min mamma år!! Vi har firat henne med tårta nu och i morse fick hon presenter och frukost på sängen! Här kommer bilder på tårtan och min present till mamma!
Puss å kram!


God natt!

Nu ska jag sooooova!! Sov sött alla! Hoppas vi drömmer om regnbågar, cupcakes, enhörningar och ostbågar!! Tänk så drömmer man om en ostbåge och en cupcake som rider på en enhörning över en regnbåge!! Det vore AWSOME!!
Här kommer en bild på min pyjamas! T-shirt: Gina tricot. Shorts: sytt själv!! Nattinatti!!


Sorry Guys!

Förlåt så mycket att det har varit super dålig uppdatering denna veckan! Jag ska verkligen bättra mig!
Aja tänkte skriva om min vecka nu istället!
Inget speciellt hände direkt... mest plugg! Jo förresten! Det finns en massa takfönster i min skola, och en dag stod det en fiskmås på ett av fönstren så man kunde se upp på fiskmåsens RUMPA!!
Oj oj oj.... Var ska jag börja? Jag slutade tio i tolv (NAJS!)! Jag och världens bästa Nicole åkte till backaplan och åt på Subway! Sen gick vi runt lite i affärerna! Jag köpte en ny mascara och hårspray!
Sen åkte vi hem till mig och chillade i solen! Bästa dagen på lääääääänge!!
Jag hade lite feber så jag stannade hemma från skolan. Så jag chillade i soffan hela dagen typ... På kvällen gjorde vi pizza!! GOTT GOTT GOTT!
Min mamma och bonus-pappa åkte till halmstad, så min mormor och morfar kom för att "passa" mig! Det var kul att bara chilla med dom!
Det var min vecka det nu ska jag äta räkmacka och mysa i soffan!
Puss å kram!

RSS 2.0