Wööhuuu!!

Nu är den nya designen klar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR DEN!

Vad jag köpte i stan!

                     Svart kjol, H&M - 99:-    Rosa kjol med hjärtan, H&M - 50:- (på rea)
Läppglans, TGR - 20:-             Ögonpenna, TGR 10:-
Ögonskugga, TGR - 20:-                  Ring, TGR - 30:-
Bodyspray, H&M - 39:-

TGR är himmelriket i affär-form! LOOOVE IT!
 
 

Har det mysigt!

Idag har jag varit i stan med Sandra. Det var kul :D Lägger upp vad jag köpte sen! Nu sitter jag och dricker latte och äter muffins!! Om nom nom nom nom!!!!

Hemma!

Nu är jag hemma i Göteborg igen! Sitter och dricker jordgubbste i favorit-muggen och äter macka med Västerbotten-ost! Har det riktigt jäkla mysigt :D


Smultron!

Äter smultron i väntan på att åka hem...


Såhär coolt kan mitt hår vara!


Loppis i kyrkan!

Idag har jag varit i kyrkan och övervakat en ödelagd loppis. Det var ju kul... -.- Fick jag nån lön? NÄE! Jag kommer verkligen bli en ängel så mycket som jag har jobbat för välgörenhet. Men man ska inte klaga! Vad gör ni då? Nåt kul? Skulle verkligen vilja veta om ni gör något intressant... eller ointressant! Det spelar ingen roll ;D


Marknad.... Wööp Wööp!

Idag har jag varit på marknad i regnet det var... ehmm.... trevligt? Jag köpte iallafall ett par fina blåa örhängen för bara tjugo spänn! SCORE!


Sitter i bilen och är cool LIKE ALWAYS!

Vill du också vara cool? Ta bara på dig ett par solglasögon, alla ser coola ut i solglasögon! Nu är jag på väg till Skärhamn och vädret går inte att klaga på.


Makrill i mitt hjärta!

Nu sitter jag och äter en macka med kall makrill på! Om nom nom nom nom! Om jag kunde gifta mig med makrill så skulle jag det! ;)


Woop Woop!

Jaha vad ska man skriva nu då? Det har varit himlans varmt idag, och jag har varit ute och klippt gräs. Jobbigt vart det men lite lite lön för mödan får jag ju!
Nu tittar jag på "våra pinsamma kroppar" och sen klockan tio är det "my big fat american jipsy wedding"!
Så här otroligt cool har jag varit idag:
 
 
Bye!

Klippte lite gräs, tjäna lite pengar...

Idag har jag varit ute i solen och tjänat en liten slant. Imon hoppas jag att nån av mina kompisar kontaktar mig så vi kan göra nåt. Vill du göra nåt med mig? Gräsklippar-outfit:


Eating some pizza and drinking some cola!

Nu ska jag äta en massa frukt och mat och andra grejor så jag blir pigg och orkar göra saker! Stuff need to be done!


Bilder från igår!

Som sagt var jag i ödsmål igår och träffade min släkt på pappas sida. Vi har inte träffats på flera år så det var jätteroligt! Vi åt god mat, pratade, njöt av det fina vädret och gick ner till en sjö som låg i närheten! Det var jättetrevligt verkligen och jag hoppas att vi ses snart igen.
Jag har fyra kusiner på min pappas sida! Linnea som är 18 år, Carl som är 16 år men snart 17, Julia som är 17 år och Leo som är 15 år! Min storebror Johannes som är 21 och hans flickvän Susanne som också är 21 följde också med.
Bye!

On the buss!

Sitter på bussen hem från ödsmål. Var där och träffade alla mina kusiner och släkt på min pappas sida! Skriver mer och lägger upp bilder imon eller ikväll.


Recept till chokladmuffins!

ca 15 st

100 g smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Ställ veckade pappersformar i en långpanna eller på en plåt. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de övriga ingredienserna. Blanda till sist i smöret. Fördela smeten i formarna. Fyll dem inte till mer än 3/4. Grädda i 200 grader (175 om varmluft) i ca 10 minuter.
 
Om man vill kan man göra en god frosting till. Jag börjar med ca 100 gram smör (beror på hur många muffins man har). Jag värmer man smöret så det blir mjukt och lättare att röra men man får inte smälta smöret. Sen häller jag i massor med floursocker tills frostingen får en bra konsistens. Sen kan man tillsätta valfri smak, kakao, vaniljsocker eller nåt annat!

Forever Waiting!

Väntar på att Nicole ska komma


Blue Blue Skies

Lackade naglarna igår!


Epic meal time!

Gjorde lite lunch med en av mina bröder!


Gjorde fina choklad-muffins med min bror!


Nicoles superfina present!

Nu har jag slagit in Nicoles present! Hoppas hon tycker om den!
 
Bye!

Dimmiga dar var fina dar..

GRATTIS TILL MIN BÄSTA VÄN NICOLE SOM BLEV FJORTIS IGÅR!!
 
Nu sitter jag och äter världens nyttigaste frukost... eller ja.. den är god iallafall! Och det är ju sommar och... YOLO!
 
Åååhhhh det här ska jag försöka göra idag!

Watching som Glee!

Idag spenderade jag två timmar att sälja lotter utan lön. Men det var kul och jag fick tio kexchoklader! Nu har jag tittat på en massa Glee vilket är kul ju!


Träbåtsfestivalen! Woop woop!

Idag började träbåtsfestivalen här i Skärhamn! Det kommer en massa fina träbåtar hit som man kan titta på och så är det lite marknad och lite sånt. Men det konstiga är att helt plötsligt kommer det miljoner driljoner människor hit. Var kommer alla ifrån? Igår nät vi var ute var det kanske 5 pers ute och idag fick man knö sig fram överallt! För mig som inte är turist är det lite kul att lyssna på alla olika språk och dialekter och på de turister som tror de kan något om båtarna. Haha! Mormor vann en båt!


Ett sånt litet ego jag är :)

Jag har tråkigt och har inget intressant att skriva om så jag gjorde massa text på bilder på mig för jag är ju så djup och ego! Alla texter kommer från Håkan Hellström låtar och hans texter är ju bra, tycker jag iallafall... och det är ju min blogg (/^.^)/ \(*.*\)
Bye!

Grattis Bror!

Grattis till min storebror Johannes som kom in på arkitekt-linjen på universitet i Umeå!!! Så här fick jag reda på det:


Fyra sommriga outfits från JC!

Bye!

Lycklig Tjej!

Nu är allt klart! Och om jag får säga det själv så är jag himlans nöjd :D

;(

Jag måste verkligen fixa det här med headern och det ända sättet för mig att fixa det måste jag ändra hela designen igen :((( Så designen kommer vara anorlunda tills jag lägger ut ett nytt inlägg...  

Vad ska man säga?

Känns inte riktigt som om jag har så mycket att skriva om... Har liksom inte bestämt mig vad det här ska vara för blogg. Men aja jag kan bara vara mig själv så får vi se hur det går ;)
Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström! Enligt MIG så är han den bästa svenska artisten nu, då och föralltid! Jag bryr mig inte vad andra säger, att han är gammal, att han inte kan sjunga eller att han är ful. Liksom bara för att ni inte gillar det som jag gillar så kommer ju inte jag sluta gilla det :/ Min kompis sa: "Hur kan du gilla han där Håkan-saken han är ju typ hundra år??" utan att jag ens hade nämt han så det betyder ju att hon tänkte på honom från början och att HON gillar honom i hemlighet! ;) Och det här med att en artist måste vara "snygg" för att göra bra musik?? Det är ju bara idiotiskt!! Ibland hatar jag denna generationen.. Men inte för att vara "sån"! Ville bara säga vad jag tycker lite :)
 
Håkan rockar i öronen!!
Bye!

Förlåta eller inte?

ÅÅÅHHHH JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!!!! Okej så det är en tjej som heter Manon som fejkade cancer bara för att få ett tweet från louis tomlinson från one direction. Hon tog det så långt att hon fejkade sin egen död. Efter hon "dog" så fick hon sitt efterlängtade tweet från Louis. Men nu säger hon att hon bara fejkade allt och att hon är ledsen. Såklart så fick hon massor av hat från directioners (fans av one direction) vilket jag tycker hon förtjänar. Men vissa förlåter henne faktiskt!!!!! Det gör mig extra arg!!! För alltså hon skojade om cancer!! Sånt gör man bara inte. Min bonusmamma dog i cancer och det var väldigt tufft för mig för vi var väldigt nära varandra. Och så kommer den här Manon och gör ett skämt om det... Snälla sig att jag inte överreagerar!!! Det här skrev jag till henne:


Till Skärhamn again

Nu är jag på väg till Skärhamn men ska inte stanna lika länge denna gången :)


Random bloggning :)

Ville bara göra ett litet blogginlägg för att det går att blogga från mobilen nu! YEEY! Hade inget mer att säga...


Vad jag köpte igårrr!

Nu har jag kommit hem från Nicole! Vi hade jättekul :D 
Igår var vi på stan och var coola. Jag tänkte lägga ut bilder på det som jag köpte:
Ett finfint skal från Missäy, 99:-
En bikini-topp från Lindex, 49.50:-
Och ett linne från H&M, 99:-
Bye!

Sleep-over hos Nicole!

Idag har jag varit med min bästa vän Nicole! Vi har ätit macka, gått på stan, tittat på film med hennes lillebror Alex, dansat Double Dreamhands, lek med hennes katt Bianca och tagit finfina kort! :D Nu ska vi snart äta macka eller nåt.... och sen ska vi titta på Elsas värld.
Här kommer lite kort... P.s. Vi är väldigt seriösa ;)
Dear haters...
And lovers...

Dumma Header!!

Nu ska jag försöka fixa headern igen. Men gör bara inte som jag vill :(

Emelie <3

Halli hallå!
Idag har jag varit med min underbara vän Emelie! :) Vi hade en massa skoj ute i solen. Sen så gick vi on och satte oss vid pianot och spelade lite och sånt... Vi  är väldigt begåvade ;) haha!
Nu ska jag duscha och sen ska jag fixa en massa inspirationsbilder!!! YEEY!
 
Bilder på mig och Emelie när vi spelade piano och sjöng!!!!!!!
(jättefina) Bye!

HårHårHår

Igår gick jag och Hanna och la oss typ halv fyra... och gick upp typ halv två.. men men är det sommarlov så är det ;)
Idag har jag varit hos odontologen (en tandläkare som håller på med tandställningar typ) igen. Där tog dom lite röntgenbilder på mina tänder. Jag var där i typ fem minuter men det tog hela dan att äka dit och att äka hem.
Nu sitter jag och tittar på allsång på skansen med min familj! Och sen är det ju morden i midsummer. YEEY!
 
Jag har tänkt mycket på hår i dag. Eller på att mitt i träkigt och alla andra har jättefint hår :(
Det här har jag kommit fram till:
Bye!

Tramsar Runt!

Idag har jag tramsat runt med min kompis Hanna! Hon ska sova hos mig. YEEY! Och vi ska ha Twilight-maraton! DUBBEL-YEEY! 
Och när vi var ute förut såg vi en massa coola grejor! Luftballonger, en hare och så kramade vi med Hannas pingvin! Men vi såg en massa väldigt ocoola saker också... Det var fullt med mördarsniglar ÖVERALLT!! Eller jag kallar dom för bajskorvar för de är slämmiga, bruna, avlånga och äckliga :(
Bye!

What?

Nu är designen normal? Skumma saker händer... Antingen är det nåt konsigt med min dator eller blogg.se 
Kommentera gärna om bakrunden är vit istället för blå :)

Åh NEJ!!!!

Vad har hänt med designen?!?!?!!?!?! DET SKA INTE VARA SÅ HÄR !!! Och jag har inte gjort nåt heller!!!! F***N!! Ska försöka fixa det.. Ååååhhhhh så trött jag blir!!!!!!!!!!!
 

Tillbaka i Götelaborg!

Nu är jag hemma igen! Även om det är hur mysigt som helst i Skärhamn så har jag saknat alla vänner. 
Nu har jag hicka :( Tänkte mysa i sackosäcken och ha det gött ett tag!
En annan sak jag har saknat är att internetet är MYCKET bättre hemma!
 
Jag gjorde ett försök till att rita lite
Bye!

RSS 2.0