I förgår och igår!

I förgår var jag hos mina kusiner för min kusin Amanda har fyllt tretton! Det var tvärkul!! Jag och Amanda tittade på film i hennes rum och mysade med hennes katt. Katten heter Kattis!! Hahahahaha fattar ni KATTis!!!! Thihihihihihihihihi...

Igår chillade jag med Sandra i det fina vädret! Vi gjorde bacon och amerikanska makaroner till lunch, mums! Sen åt vi glass, calippo shots!
Här kommer lite bilder...


KATTHUMOR!

NATTHUMOR! Här blir det KATTHUMOR!


http://www.youtube.com/watch?v=lJe0eG19ENc

Bra Appar!

Här kommer lite tips på bra fotografi appar.
Photo Glitter: Bra om man vill få glittriga foton med cool text! (GRATIS)
Camera Awsome: Awsome app med coola foto-texturer! (GRATIS)
Finns i App Store (vet ej om det finns till android)
Här kommer lite bilder som jag redigerat med apparna!!
Puss å kram!

Tjenixen!

Tja alla underbara! Hur mår ni? Själv sitter jag här och tittar på Whipeout! Hur kan det va så kul att titta på folk som slår sig? Haha!

Idag har jag varit hos Hanna! Vi åt en jättegod nudelsoppa!! Sen spela vi Just Dance på Wii! De va kuuuuuuul, heheh har kommit på att jag har spagetti-aramar...

På SOn idag vikte jag världens minsta pappers-flygplan! Här kommer en bild på det! Nu ska jag dricka rosa oboy med mini machmellows!!
Puss å kram!


Hemma!

Halloj! Nu har jag kommit hem! Ska bara slappa och äta cupcakes nu och sen blir det matte-plugg.
Puss å kram!


Idrott

Tja! Nu har jag idrott men jag är fortfarande väldigt förkyld så jag är inte med. Så jag sitter här för mig själv och gör ingenting direkt... Resten av klassen spelar volley-boll och runt mig kastas det runt bollar! Vilket inte känns så bra för jag är lite bollrädd! Så nu ska jag fortsätta sitta här ensam och rädd! Ha d!
Puss å kram!


Tjena!

Hej alla gummibjörnar! Vad gör ni idag? Själv ska jag slappa i sängen med datorn! Kolla runt lite på YouTube och spela Sims!! Ha d gött!!
Puss å kram!

Cupcakes!

Idag ska jag göra cupcakes! För det finns inte direkt nåt annat kul att göra. Och så såg jag ett recept i GP som verkade jättebra! Det var choklad-cupcakes med nutella-frosting! Fast jag ska ha karamellfärg i min frosting så den blir rosa och blå! Det kommer att bli MUMSIGT!!!
Puss å kram!
Alla bilder kommer från weheartit.com !

Djungelns Drottning!

Hej alla söta! Förlåt att jag inte har bloggat :( fast jag har varit sjuk hela veckan, har hosatat, haft ont i huvudet, mått illa och massa annan skit!! Dessutom har jag fått konstiga värmeutslag från febern :S Men aja jag mår lite bättre nu.
Såg ni "Djungelns Drottning" igår?? En av mina favvobloggare är ju med, Caty! Själv missade jag det :( men hade spelat in det! Fast med min tur så krånglade den dumma boxen så när jag kolla på inspelnings-listan imorse så var fanns det inte! Ni kan ju fatta hur sur jag blev!! Sen blev jag lite smart och gick in på kanal5play.se och kolla på pogrammet där istället! Jag satt och småfnissa hela tiden thihihihihihihihihi!
Något roligt som hände: Min storebror trodde det var HÖST! HAHA!
Puss å kram!

Hej alla gulliga!

Jag och Sandra åka till stan istället för backaplan för vi tyckte det var roligare! Först gick vi in i nordstan och Sandra köpte lite grejor. Sen åt vi lunch på Subway, MUMS!! Efter det gick vi in på Glitter och jag köpte ett par solglasögon och ett diadem, bilder nedan! Och sen gick vi in på NK och var lite oseriösa, vi skulle åka hiss och fatta inte vilken knapp vi skulle trycka på eller nånting!! DET VAR JÄTTELÄSKIGT!!! Hehe, det var rätt många som kolla konstigt på oss... Sen gick vi till en godisaffär som heter "4 gott" och köpte GODIS! Sen åkte vi hem till mig och satt ute i solen och åt godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! Det har jag gjort idag...
Puss å kram!

Väntar

Vänar på bussen! Ska åka till backaplan och gå runt där med Sandrisch!! Ses sen!!
Puss å kram!


Segis dag!

Hejsan alla söta och fina! Idag har jag mest hostat, softat i soffan och ätit GODIIIIIS! Jag har oxå bakat chokladmuffins med mamma, MUMS! Hade tänkt att svara på kommentarer men jag fastnade vid www.epicfaiil.se och hennes videor... hehe............... Men jag svarade faktiskt på några frågor! Jag vill absolut inte att ni ska tro att jag bara sruntar i era söta kommentarer för det gör jag ABSOUT INTE! Aja nu ska jag mysa framför tv:n!!
Puss å kram!






MELODIFESTIVALFINAL!

Nu börjar det snart! Kan knappt vänta, det har varit en liksom traditon för mig att se finalen. Jag vet inte varför men har aldrig missat det! Jag tänker rösta på Ulrik Munther! Ska ni rösta på nån och i så fall på vem?
Puss å kram!

Bättre sent än aldrig!

Ni får bara en länk nu för det funkar inte att lägga ut klippet :( Men ska fixa det till nästa onsdag!http://www.youtube.com/watch?v=xPnv7PtlrbU&feature=youtu.be jag i blommig topp, Hanna i svart huvtröja, Emelie i grå tröja och Nicole i vit tröja! Och som sagt är det Lina som filmar! (bry er inte om ljuden i bakrunden :P)
Puss å kram!

Planking!

Idag bestämde jag, Lina, Emelie och Nicole oss för att göra onsdag till plank-dagen! Hanna ville vara med och det fick hon såklart! Vi filmade det och Lina var den fina fotografen och jag lägger upp filmen imon!! Och för er som inte vet vad planking är så är det när men ligger helt rak som en planka på lite annorlunda ställen! Visst låter det kul?? Så här ser jag ut idag, topp= Gina Tricot köpt på rea pris 99:-, shorts som man typ inte ser= gamla och slitna, tights= Lindex ca. 80:-. Nu ska jag fortsätta se på Sveriges mästerkock!
Puss å kram!


Chillar!!

Chillar med underbara Nicole, fina Sandra, snygga Hanna, mitt kött Jenny och söta Jasmine i vår fula skola... Vi har håltimma och jag ska äta KitKat nu!! Puss å kram!


Hejsan alla goa å glada!

Sitter och myser i soffan med mamma!! Är hyfsat frisk nu så jag ska till skolan imon. Det ska ju bli kul å träffa alla fina kompisar å så :)
Men iallafall är det bara jag som typ älskar skopunkten? Tycker de har snygga och rätt billiga skor där, här kommer lite bilder på skor jag vill haaaaaa!!
Puss å kram!


Halloj!

Nu har jag fixat lite med designen osåå, det kommer ett till inlägg sen!
Puss å kram, for now....

Pusselipuss!

Puss på er alla som har lämmnat så fina kommentarer!! Nu har jag bytt header igen... hehe.... men nu är jag nöjd och ska inte byta på... ganska länge iallafall ;)
Megapuss å megakram!

The Kick Back Pack = LOVE!!!!

Jag läser alla i The Kick Back Pack's bloggar och det tycker jag att alla andra också ska göra! Det här inlägget kommer att handla om varför man ska göra det! Själv får jag en stor självförtroende-boost när jag läser deras bloggar, de vågar vara sig själva och de gör att jag vågar vara mig själv! Jag verkligen älskar deras personligheter och deras jätte-coola bloggar! De har alla sina egna stilar och de är speciella på sina egna superfina sätt! De är de bästa förebilderna en chey som jag kan ha! Om ni vill må bra och om ni vill bli glada så läs deras bloggar! Ni kommer inte ångra er, det kommer jag aldrig nånsin att göra!

KEELA - En jättesöt chey med en jätte awsome stil!!http://keela.se/ Önskar jag var så busig och awsome som hon!
CATY - Ojojoj var ska jag börja? Jag kan ju säga att jag VERKLIGEN vill bli som hon när jag blir stor!! http://caty.nu/
EPICFAIIL - Crazy brud med cool scene core stil! http://epicfaiil.myshowroom.se/
KANDYLANDY - Sveriges coolaste cooling ever! http://kandylandy.se/ Seriöst hon är GRYM!
HOFH - Supermega gullig, knasig och SUPERFINURLIG!http://hofh.myshowroom.se/ Garanterat fri från bantningtips, provosering och elakheter!
Supermegapuss å gigantiskmegabamsekram!<3

Hostelihost...

Har hostattyp hela helgen och nu mår jag illa och det känns som jag kommer spy... Trevligt eller hur? Och det går löss på min skola och de små äckliga krypen har krypit över till mitt söta lilla huvud, USCH! Jaja det finns inte mycket att göra har kammat igenom håret och ikväll ska jag ta sånt medel grejsimojs. Så idag blir det en blogg dag!!
Puss å kram!

Sov sött alla!!

Nu ska jag snart sova för det är ju skola imon... Men jag börjar inte jätte tidigt iallafall :/ och förresten så hade jag typ glömt att lägga upp bilder på mina naglar hihi så nu kommer dom plus en bild på mig när jag färdig för att sooooova!!
Puss å kram!


Hej och Hallå!

Hej allihop! Idag har jag städat lite i mitt rum, duktig chey är jag ;) Jag ska nog teckna lite nu vi får se om det blir något bra... Här kommer lite bilder som jag tog igår! Det kommer fler inlägg idag PROMISE!!
Puss å kram! (så länge...)

hehe...

Nu har jag ändrat design... igen... hehe.......  Imorgon kommer det lite bilder och ett längre inlägg, må super så länge!!!!!!
Puss å kram!

Ny header!!

Hej och hallå! Skulle göra den nya headern igår men det gick väl sådär men NU är den klar iallafall :) kanske inte världens snyggaste men den funkar, eller?
Idag slutade jag vid tolv typ, gött! När jag kom hem åt jag nudlar och sen gjorde jag fysik-läxan :( Tjaa sen gjorde jag header... hoppas ni gillar den :D Just det jag fixa naglarna också, jag lägger upp bilder imon. Nu ska jag träna på franskan och typ ta en treo eller nåt, har ont i huvet :(
Puss å Kram!

RSS 2.0