3 sommarfina saker!

Kan någon köpa dessa till mig? Då skulle du vara BÄST!
Alla från http://www.topshop.com

Jordgubbar och vit choklad!

Nu när det är så tråkigt väder så får man ta med sommarkänslorna in! Därför har jag nu ätit jordgubbar och vit choklad! Lite saft till också :)

Tråkiga moln...

Idag är det en så där tråkig molnig dag, iallafall här. Så idag tänkte jag tipsa om vad man kan hitta på sådana här dagar! Bra va? :D
Om man kan läsa så kan man ju göra det!
Några tips på böcker:
Twilight i mitt hjärta för alltid!!
Jättebra böcker för ALLA tonåringar!
Sheet-spännande bok som jag ska läsa nu. 
Det finns en till bok också som jag inte har läst!
 
Bye!

We're like nanana!!!!

Random rubrik?! Tja... jag lyssnar på one direction, där av valet av rubrik :D Om du inte gillar 1D så antar jag att det är okej.. Men det är väl nåt fel på dig........... Höhö nää då jag skojar bara lite ;) That's how I do!  Anywayss, ville bara erkänna att ja jag har varit usel på att blogga den senaste tiden, helt shheeeet-kass! Jag vill hemskt gärna skylla på att "jag-lever-livet-och-är-helt-young-wild-and-free" men då skulle jag ljuga. Sanning är den att just nu så suger mitt sommarlov! Jag är förskyld och ligger i sängen och tittar på youtube.se hela dagarna :/ Men nu så känner jag mig bättre (YEEY) så ska försköka jättejättemycket att blogga om en massa najs saker :))))))) DUBBBELHAKA!! :)))))) Okej känner att jag är lite rastlös och.... CRAZY! Så ska nog inte skriva mer...
 
P.s. Min mormor har varit i Örebro eller nåt.. Och hon köpte världens gulligaste lilla nalle till mig!!!!
Bye!

Göksäter!

Idag har solen värmt och jag har haft skoj! Jag mår mycket bättre och känner mig inte så sjuk längre.
Idag har jag varit på Göksäter. Det är typ som Ullared fast i mini-format! :D Jag köpte massa fina grejor!!
 
 
Syns det att jag gillar blommor? Förra gången jag var på göksäter (för typ hundra år sedan) så köpte jag bara saker med dödskallar på :P People Change

Hej (:

Igår kraschade internetet igen så jag kunde inte blogga ): Men nu kan jag! Idag har det varit soligt och fint men jag har legat inne mest för jag är förskyld och har lite feber ); Men jag har haft det rätt så mysigt och tittat på "How I meet your mother"! Det är ju alltid kul :D
Nu ska jag fixa fler inspiritationsbilder. Sen kanske det blir en glass... hmmm.........
Här kommer lite bilder på glass!!!!!!!

Det har varit en tråkig dag...

Idag har det bara regnat och varit tråkigt. Jag har mysit i sängen och tittat på film! Jag tittade på "Avatar". Och nu har jag tittat på en tv-serie som heter "Don't trust the bitch in apartment 23". 
Avatar handlar om en man som heter Jake. Jakes bror var en forskare och forskade om planeten Pandora och folket som bodde där. Jakes bror hade fått en avatar som såg ut som folket på Pandora. Jakes bror kunde föras över till avataren och ha den som kropp. Innan Jakes bror ska åka till Pandora för att se sin avatar så blir han skjuten. Jake (som sitter i rullstol) får åka till Pandora i hans ställe och ta över avataren. När Jake är i sin avatar-kropp träffar han en tjej från Pandora som lär honom att leva som folket på Pandora. Men det är inte bara forskare som har åkt till Pandora det är militärer också och de vill bara efter en speciell sorts sten som finns där som är värd flera miljoner.
 
Don't trust the bitch in apartment 23 handlar om June som precis har flyttat till New York. Det går inte så bra för henne, hon förlorar sitt jobb, sin lägenhet och sin fäästman samma vecka. Hon tvingas flytta in hos Chloe som inte är så snäll. De har ett stort bråk och sen blir de bästa vänner :)

Dålig uppdatering

Det har varit jättedålig internetuppkoppling här så jag har inte kunnat blogga och blogg.se appen laggar så jag har inte kunnat blogga från mobilen heller :( Men om allt funkar så blir det en massa bloggning imon!
P.s. dagens inspiraitionsbild har kommit upp för de har jag för-inställt. Vad tycker ni mo dem förresten??

FilterMania 2

Idag hittade jag en mycket bra app på AppStore! Den heter "FilterMania 2" och är heeeeelt gratis :) Man tar kort och sen kan man lägga på jättemånga coola filter! Här är några, men det finns mångamånga fler  :D

Min dag... I bilder!!! YEEY!

Jag lånade en bok på biblan!
Jag köpte nya fina pennor!
Jag slarv/kladd-målade lite!
Jag har tittat på fräcka klipp på YouTube! Jag rekomenderar Smosh, ERB, IJustWantToBeCool och lillabloggen!
Jag var jättecool som alltid!!!!!!!! ;D
Nu går solen snart ner och jag ska titta på fotboll! Och jag gillar inte ens fotboll!!!!

Min dag...

Min dag började med att jag gick på en promenad med min mormor och min mamma. Sen när vi kom hem åt jag typ världens godaste frukost som bestod av två ost och skinkmackor, ett löskokt ägg och en kopp varm choklad! MUMS!

Sen gick vi till Team Sportia för att kolla på skor. Jag köpte ett par jättecoola adidas skor och en jättecool NY keps! (Jättebra bilder jag vet -.-')



Hej då alla gangstas ;)

Nu drar jag till Skärhamn!

Usch vad trött jag är!! Jag orkar verkligen inte göra någonting. Men jag har tvingat mig själv att göra ett inlägg. Nu har jag packat väskorna och snart åkar jag till Skärhamn :) Jag ska bo hos min mormor och morfar i två veckor. Det ska bli jättekul! Nu ska jag sova lite innan jag måste sova... Zzzz...

Bild från http://weheartit.com/

I Scream You Scream Everybody Icecream!!


Nu sitter jag och äter denna underbara glass! Rekomenderar den STORT! Jag tror jag ska mysa och titta på nån  feel-good film med min lilla famlj :) Vad gör ni ikväll?

Liseberg!

Idag har jag haft världens finfinaste underbaraste grymaste dag! Jag har varit på liseberg med min bästa vän Nicole. Vi åkte en massa grejor och hade jättekul! Här kommer lite bilder som jag tog :)


Göteborgshjulet.

Fina Nicole!


Vi passade på att sova lite...

Göteborg!

Balder!

Liseberg

Mina fötter....

Jag

En dinosaurie!

Virvelvinden!


Sockervadd är gott!



Skärhamn <3

Skärhamn i mitt hjärta! Jag älskar att vara där. Jag brukar vara där på loven mest. Jag ska åka dit på söndag, åh vad jag längtar... Havet, husen, båtarna, fiskmåsarna, människorna... Allt är bara underbart!

Alla bilder från http://www.tjornbilder.com/

Game of Sommarlov?

Igår kväll tittade jag, mamma, min storebror och min storebrors flickvän på Game of Thrones. Vi åt naturmix och hade det mysigt. Är det nån som har sett Game of Thrones? Vem "hejar" ni på? Jag "hejar" på den blonda drak-tjejen!

Nu sitter jag i sängen och tittar på sommarlovsmorgon! Det kanske är lite töntigt men det är kul ;) Och jag är ändå vaken vid den här tiden. Så... varför inte?


Sen ska jag ta min andra spruta mot livmoderhalscancer. Buhu stackars mig!!!! Önska mig lycka till...

Dip Dye!

Jag älskar dip dye hår! Vill verkligen göra dip dye men får inte för mamma :/ Vad  heter dip dye på svenska förresten? Man säger väl inte "Nu ska jag gå och dopp färga håret"? 

Färdig!

Nu är själva designen klar iallafall! Ska försöka fixa med headern nån annan dag... När jag har fattat allt och så.
Nu ska jag nog äta nåt.. Undrar om vi har nåt gott hemma. :o)

Ska fixa lite!

Imorse var jag hos tandläkaren och han sa att jag måste dra ut typ fyra tänder :( Någon som har dragit ut tänder och vet om det gör ont? Han sa också att jag ska få tandställning till hösten. Då blir mina tänder raka och fina :)

Jag har blivit utvald att prova nya blogg.se så jag tänkte se hur det är att göra design nu när det är nytt! Så designen kanske är lite konstig idag.. Men ska fixa det!
Puss så länge!
Fanta är jättebra när man har varit hos tandläkaren ;)

SOMMARLOV!

Kom precis hem från skolavslutningen. Kan inte riktgit fatta att jag har sommarlov nu :) Ganska gött ändå! Vad ska ni göra i sommar? Nu ska jag titta på misfits!

Ny lugg!

Här är nya frisyren med fin lugg och allt! :)
Nu ska jag måla naglarna!
Ciao!


TopShop.com

JAG ÄR KÄR!! I alla fina klänningar som finns på Topshop.com! ;) Jag älskar dem! Önskar att någon kunde ge mig en massa pengar så jag kan köpa dem :D Här får ni se några som enligt mig är helt underbara! Det finns jättemånga fler på hemsidan men det skulle bli ett jätte långt inlägg om jag skulle ta med alla klänningar som jag blivit kär i :)
Nu ska jag åka till frissan och klippa lugg! Ni får se hur det blev sen.
Ciao!

The Princess Bride!

Igår tittade jag på en film som heter "The Princess Bride". Den handlar om en man som läser en saga för sitt barnbarn. Sagan handlar om en flicka som bor på en gård. Flickan blir kär i bondpojken som jobbar på gården. De har inte råd att gifta sig så pojken ger sig av för att söka jobb. Efter ett tag så får flickan reda på att pojken har blivit mördad. Flickan lovar sig själv att inte älska någon igen. Efter fem år så utser prinsen i landet flickan till sin fästmö. Flickan älskar inte prinsen men hon måste acceptera för att det är prinsen. Men prinsen är inte så god som flickan tror...

Good Morning Sunshine!

God morgon! Idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra :/ Måste städa mitt rum... men vill göra något kul också :D Vad ska ni göra? Några tips? Puss så länge!
Min fina star wars sked!Mums!
Hellu!

Räkmacka middag!

Rostad macka med majonäs och räkor är en jättegod och inte alls onyttig middag! ;)


Äntligen Klar!

Nu är jag klar med designen! Jag är rätt nöjd men menyn hamnade himlans långt ner. Är det nån som vet hur man fixar det? Vad tycker ni annars om designen och headern? Nu ska jag surfa runt och titta på kläder!
Kramar på er!!

Tillfällig design..

Det här är bara en tillfällig design, ska fixa allt sånt imon!

Sorry men behövde en paus

Tjo! Jag har ju inte bloggat på... jag vet inte hur länge!!! men ska jag börja igen :D Saken är den att jag visste inte riktigt vad min "stil" var så det blev bara att jag härmade en massa andra och så pallade jag inte vara någon som jag typ visste att jag inte var.. Fattar ni? :) Det är inte så seriöst som det ser ut men man kan säga att jag inte riktigt visste hur jag skulle bete mig på bloggen.. Men nu vet jag! Och så ska jag börja samarbeta med en kompis till mig som också har en blogg! hon har haft bloggar förut men nu har hon skaffat en ny. Jag ska länka henne när hon har fixat med design och allt sånt :) Men det var allt! Vi hörs! Eller jag skriver och ni läser ;)

RSS 2.0